Audit HR procesů

Zanalyzujeme vaše HR aktivity a navrhneme jejich vylepšení

web banner HR poradenstvi

Zjistěte, zda vaše HR oddělení funguje optimálně a obstojí ve srovnání s trhem. Naši odborníci prověří personální procesy, identifikují případná problematická místa a navrhnou řešení. To vše s jediným cílem: nastavit HR aktivity tak, aby byly efektivní a pomáhaly zvyšovat výkonnost celé firmy.

  • Návrhová plocha 4

    100% záruka

    Garantujeme vám nalezení optimálního HR řešení, se kterým budete spokojeni.

  • WEB 20 let

    92 % firem ušetří

    9 z 10 klientů nám potvrdilo, že díky našim službám ušetřili náklady spojené s HR.

  • O 30% rychleji kulate

    66 % se vrací

    Dvě třetiny klientů využívají HR poradenství opakovaně. Nic víc nemůže dokázat jejich spokojenost.

HR audit
prověří HR procesy

Tým našich specialistů zanalyzuje činnost personálního oddělení a porovná ji s trhem. Díky tomu poznáme silné a slabé stránky jednotlivých oblastí HR. Audit se zaměří na informační systémy, odměňování a benefity, vztahy mezi lidmi, bezpečnost, rovné příležitosti, zapojení HR do strategického rozhodování, nábor a výběr zaměstnanců a také jejich trénink a rozvoj.

Následně navrhneme set opatření tak, aby se vaši zaměstnanci cítili v práci dobře, dosahovali těch nejlepších výsledků a šířili dobré jméno firmy. Spokojení, motivovaní, výkonní a loajální zaměstnanci přispějí k růstu vaší společnosti, zatímco náklady spojené s vysokou fluktuací a nízkou produktivitou budou utěšeně klesat. 

Využít můžete naše jednorázové konzultace, systematické nastavení procesů i kompletní outsourcing HR služeb.

  • Optimalizace náboru

    Nastavíme vám optimální proces náboru a proškolíme management i HR oddělení v náborových technikách a dovednostech.
    Zjistit více
  • Onboarding

    První dny v práci rozhodují o tom, jaký vztah si nový zaměstnanec k vaší společnosti vytvoří. Naučíme vás dělat onboarding tak, abyste udělali ten nejlepší první dojem.
    Zjistit více
  • Organizační struktura

    Nový majitel společnosti, čerstvá akvizice nebo fúze. To jsou typické situace, kdy je nutné nově nastavit organizační strukturu a definovat příslušné role.
    Zjistit více
  • Náplně práce & kompeteční modely

    Pomůžeme vám popsat pracovní pozice a definovat kompetence zaměstnanců tak, aby do sebe vše logicky zapadlo a všem bylo jasné, za co nesou odpovědnost.
    Zjistit více
  • Efektivní využití kapacit

    Pracují vaši zaměstnanci efektivně? Víte, jaké výkonnostní standardy jsou na daných pozicích obvyklé? Pomůžeme vám stanovit benchmarky výkonnosti a dovést zaměstnance k vyšší efektivitě.
    Zjistit více
  • Stanovení cílů a KPIs

    Poradíme vám, jak stanovit cíle pro jednotlivé zaměstnance tak, aby to bylo smysluplné, relevantní a přineslo to společnosti co největší užitek.
    Zjistit více
  • Hodnocení zaměstnanců

    Naučíme vás, jakým způsobem hodnotit zaměstnance, jak vést hodnotící pohovory a jak zaměstnancům sdělovat zpětnou vazbu na jejich práci.
    Zjistit více
  • Odměňování

    Pomůžeme vám navrhnout odměňovací systém tak, aby byl pro lidi dostatečně motivující a pro firmu zase co nejméně nákladný.
    Zjistit více
  • Vzdělávání a rozvoj

    Připravíme vzdělávací program pro vaše zaměstnance, který zvýší jejich kompetence a pomůžeme jim obstát před výzvami budoucnosti.
    Zjistit více
  • Outplacement

    Pomůžeme vám zvládnout proces propouštění zaměstnanců tak, aby od vás odcházeli v dobrém, a dokonce pomáhali budovat image vaší společnosti jako dobrého zaměstnavatele.
    Zjistit více

Formy poradenství

Vyberte si rozsah a způsob spolupráce s našimi HR specialisty.

HR služby formát

Naši specialisté
na HR

Získejte péči nejlepších profesionálů v barvách mBlue s desítkami let praxe a zkušeností.

  • Ludmila Fatkova kulata

    Ing. Ludmila Fatková

    HR Advisory Partner

    Specialistka v oblasti personálních procesů. Zkušenosti nasbírala především ve strojírenské výrobní společnosti. Během své praxe se setkala s náborem, vzděláváním zaměstnanců, nastavováním odměňovacího systému nebo nastavováním KPI´s. Podílela se také na vedení mezinárodních projektů zaměřených na strategii společnosti a interní komunikaci. Své dovednosti dále rozvíjí aktuálně především v oblasti koučování.

mBlue
reference

Jak klienti hodnotí HR poradenské služby mBlue?

  • Lenka Pospíchalova

    Lenka Pospíchalová

    HR Manager, Orifarm

    Odborníci z mBlue připravili pro naše vedoucí zaměstnance Development centrum. Chci poděkovat Marii Hořákové, Zdeňku Vaškovi a Kristýně Veverkové za jejich vysokou profesní úroveň při výběru testovaných kompetencí, komunikaci s našimi zaměstnanci, přípravě centra a školení hodnotitelů. V neposlední řadě si vážím velmi pečlivě, odborně a přehledně zpracovaných výstupů a jejich interpretaci jak účastníkům a vedení naší společnosti. Výstupy z Development centra byly zcela relevantní, na jejich základech můžeme pracovat na dalším konkrétním rozvoji našich zaměstnanců. Naše zkušenost je jednoznačně pozitivní.

  • Romana Richterová

    Romana Richterová

    HR Manager, Mlékárna Klatovy

    Se Zuzkou jsem se potkala na školení na téma LinkedIn. Mohu určitě doporučit – školení bylo věcné, srozumitelné a obohacené o spoustu zajímavých rad a tipů vhodných pro praktické využití. Děkuji za včerejšek!

  • Jaroslav Šuvarský

    Jaroslav Šuvarský

    CEO, S-POWER Energies

    Se společností mBlue jsme započali spolupráci při náboru manažerské pozice, kdy nám Martina Knopová pomohla najít výbornou kolegyni na roli Finanční ředitelky. Na základě dobrých zkušeností jsme s mBlue řešili i nenáborový projekt zaměřený na náplně práce a benchmark pozic na trhu, který jsme dotáhli do finále. Na aplikaci do praxe nám dohlížela Simona, HR Advisory Partner z mBlue. mBlue je profesionální partner nejenom v náboru TOP manažerských pozic a pozic specialistů, ale oceňuji i flexibilitu a pomoc v oblasti mimo nábor.


Zavolejte naší obchodní ředitelce Tereze Kockové na 724 914 180

nebo nám zanechte kontakt a my se vám v nejkratší možné době ozveme.

Odesláním formuláře souhlasím se zpracováním osobních údajů
shutterstock_480671788 zásah

Kde jsme psali o HR procesech?