Vánoční večírek mBlue

20.12.2019
blog xmas long
Markéta Krása
Markéta Krása Marketing mBlue

Ve čtvrtek 19. prosince 2019 jsme oslavili další povedený rok s kolegy v mBlue. Tentokrát se večírek točil kolem dobrého italského vína a jídla, které pro nás připravili v nově otevřené Konírně v restauraci Wine Food na Smíchově. Hned po příchodu zavoněly čerstvé těstoviny připravené na velké pánvi přímo před hosty a lákal studený bufet s italskými šunkami a salámy, stařenými sýry nebo minibruschettkami s italskými rajčátky a olivami. V průběhu večera se pak servírovaly masové špízy nebo výborné čerstvé grilované ryby se zeleninou.

Someliér v průběhu večera poskytl výklad o italských vínech a aby to nebyla jen nutná teorie, následovala soutěž v blendingu. Týmy měly ze třech poskytnutých vín namíchat vlastní cuvée a nezávislá porota mBlue jako nejlepší víno vybrala blend od Monči, Sandry, Tamary, Lenky, Týny a Páji.  Důkazem, že hosté se dobře bavili je fakt, že pouze 4 účastníci dokázali správně vyplnit závěrečný znalostní kvíz. Odměna v podobě láhve vína putovala pozorné Alče, Martinovi a Marušce.

Secret Santa se už stal v mBlue tradicí, každý z nás má za úkol na večírek dorazit s drobným dárkem pro tajně vylosovaného kolegu a těší se, co si pro něj přichystal někdo jiný.

Na závěr večera jsme si všichni připili na další skvělý rok proseccem sťatým sabráží.

Veselé Vánoce všem!

Mohlo by vás zajímat

Blog letní offsite

mBlue v Malevilu

Minulý týden 18.-19. července 2019 celý team mBlue odjel na tradiční letní offsite meeting, aby v krásné krajině Podještědí mohl vyhodnotit výsledky za první polovinu roku 2019 a získal šanci se…

23.07.2019
Celý článek

Pro firmy

Potřebujete lidi k Vám do firmy? Chcete optimalizovat Vaše HR procesy? Kontaktujte nás, ozveme se vám co nejdříve zpět.

Odesláním formuláře souhlasím se zpracováním osobních údajů

Pro uchazeče

Hledáte lepší pracovní uplatnění? Chcete, abychom vám dali vědět, až se pro vás vhodná pozice otevře? Nahrajte nám, prosím, váš životopis.

Vložením CV souhlasíte se zpracováním osobních údajů