Technik fermentace se zkušenostmi z potravinářství, pivovarnictví nebo farmacie

Chcete pracovat v nově zrekonstruovaných prostorách vybavených nejmodernější technologií pro výrobu vakcín? My chceme poznat člověka se zkušenostmi z potravinářství, pivovarnictví a farmacie, který má zkušenosti s fermentací.

  • 30-60 tis. Kč / měs.
  • Středočeský kraj
Mám zájem o pozici

Rádi Vás poznáme, poznáte rádi i Vy nás?
  • na starost budete mít monitoring a obsluhu výrobních zařízení, tzn. kultivace buněčných kultur v bioreaktorech, infikace, filtrace biomasy – jedná se o práci s řídícím systémem + různé manuální operace, odběr vzorků, mezioperační kontroly apod.
  • pravidelná sanitace a údržba zařízení podle standardních operačních postupů
  • aktuálně účast na probíhajících validačních a kalibračních aktivitách (podpora transferu technologie pro novou vakcínu COVID-19 a spoluúčast na přípravě výrobní dokumentace)

Požadavky:
  • SŠ / VOŠ / (VŠ) vzdělání biotechnologie, chemie, potravinářství
  • praxe na pozic chemik-operátor, technik výroby ve farmaceutické výrobě, příp. jiná chemická / biotechnologická výroba, případně pivovarnictví
  • předpoklady k ovládání monitorovacích a obslužných výrobních systémů (min. uživatelská znalost PC a pasivní znalost AJ)
  • technické myšlení – chápání souvislostí základních chemických a fyzikálních procesů v biotechnologické výrobě
  • manuální zručnost, pečlivost, ochota učit se
  • schopnost a ochotu dodržovat striktní pravidla “Správné výrobní praxe” (ty vyžadují vysokou míru dokumentační práce a dodržování převlékacího konceptu v prostorách výrobní budovy)
  • ochotu pracovat ve směnném režimu (dvanáctihodinové směny ranní/noční vč. víkendů = krátký a dlouhý týden)

Benefity:
  • pečlivé zaškolení a pevnou podporu v prvních měsících práce
  • nadstandardní mzdové ohodnocení, plus příplatky za směnnost
  • smlouvu na dobu neurčitou
  • příspěvek na dopravu nebo možnost využití svozového autobusu z/do Prahy (Želivského, Eden, Chodov), Uhříněvsi a Říčan
  • zvýhodněné firemní stravování (jídelna v areálu firmy, každý den výběr ze tří velmi kvalitních jídel)
  • příspěvek na penzijní a životní pojištění
  • 5 týdnů dovolené
  • 3 sick-dny
  • firemní vzdělávání
  • fyzioterapii a možnost využití firemní tělocvičny