mBlue vánoční večírek v klubu Nebe

09.12.2017
vanocni vecirek long
Markéta Krása Marketing mBlue

Blíží se konec roku, což je pro nás čas na zastavení se, ohlédnutí se zpět, úsměv a pocit vděčnosti. Proto jsme 28. listopadu 2017 uspořádali vánoční večírek mBlue jako poděkování pro naše VIP klientky a klienty v prostorách designově zajímavého klubu Nebe na Václavském náměstí.

O zábavu hostů se staral celý team účinkujících – od úžasného kouzelníka, který po hlavním vystoupení neúnavně obcházel stolky hostů a fascinoval je svými kousky z mikromagie, přes skupinku Underground stand-up comedy protagonistů s někdy hodně peprnými bonmoty, až po možnost vyzkoušení si virtuální reality v hororovém nebo sci-fi pojetí. Díky vtipným proprietám jsme si také vyřádili ve fotokoutku.

Šéfkuchář Jakub Juča navařil samé dobroty, během večera se podařilo spořádat 29 kg masa, 19 kg salátů, 18 kg příloh a 15 kg sladkého. Zejména dámy pak opakovaně odbíhaly pro další porci ovoce k čokoládové fontán

Tímto moc děkujeme všem za jejich účast, věříme, že se příjemně pobavili a těšíme se na další milou spolupráci v příštím roce.

Váš tým mBlue

Mohlo by vás zajímat

Pro firmy

Potřebujete lidi k Vám do firmy? Chcete optimalizovat Vaše HR procesy? Kontaktujte nás, ozveme se vám co nejdříve zpět.

Odesláním formuláře souhlasím se zpracováním osobních údajů

Pro uchazeče

Hledáte lepší pracovní uplatnění? Chcete, abychom vám dali vědět, až se pro vás vhodná pozice otevře? Nahrajte nám, prosím, váš životopis.

Vložením CV souhlasíte se zpracováním osobních údajů