Zimní offsite 2022

24.01.2022
offsite long
Marketa Krása
Marketa Krása Marketing mBlue

Jak už je v mBlue tradicí, každoročně počátkem roku odjíždí celá firma na dva dny na výjezdní zasedání mimo Prahu. V hotelu Modrá stodola nám management mBlue představil loňské obchodní výsledky a strategii na letošní rok ve dnech 20. a 21. ledna 2022. Školení projektového řízení nám usnadnilo efektivně vyhodnotit mBlue box nápadů, kde se tentokrát sešlo 125 podnětů od všech zaměstnanců. Ty podněty, které se opakovaly nejčastěji, položily základy pro 5 prioritních projektů naší společnosti.

V podvečer byly uděleny ceny mKudos za mimořádný přínos mBlue 8 nominovaným kolegům a byly vyhlášeny 3 nejúspěšnější týmy, které dosáhly skvělých obchodních výsledků. Absolutním vítězem se stala Alica Valachová s Karolínou Skryjovou, které splnily plán na 158%. Jen pár procent k prvenství chybělo tandemům Moniky Čápové s Luckou Maškovou a Kristýny Veverkové s Petrou Červenkovou.

Dlouho jsme se všichni neviděli a o to víc jsme ocenili volnočasové aktivity. Interaktivní divadelní představení Všechny báječné věci nám ukázalo milión důvodů proč žít, sešlápli jsme plyn až na zem na trati F1, zahráli si bowling a potrápili logické myšlení v podzemní únikové hře Útěk z Alcatrazu.

Děkujeme moc organizačnímu týmu a už teď se těšíme na letní výjezd.

Mohlo by vás zajímat

umela inteligence square

Umělá inteligence v HR

Umělá inteligence (AI) se v posledních letech stala nedílnou součástí mnoha oblastí, a to včetně lidských zdrojů (HR). Přestože se zdá, že AI je novinkou, ve skutečnosti je s námi…

24.05.2023
Celý článek
Desatero square

Desatero personalisty

Naším posláním je lidi propojovat. V oceánu lidských schopností, zkušeností, talentů a osudů hledáme osobnosti, které budou největším přínosem pro týmy našich firemních zákazníků. V souvislosti s 10. výročím mBlue jsme…

21.12.2021
Celý článek

Pro firmy

Potřebujete lidi k Vám do firmy? Chcete optimalizovat Vaše HR procesy? Kontaktujte nás, ozveme se vám co nejdříve zpět.

Odesláním formuláře souhlasím se zpracováním osobních údajů

Pro uchazeče

Hledáte lepší pracovní uplatnění? Chcete, abychom vám dali vědět, až se pro vás vhodná pozice otevře? Nahrajte nám, prosím, váš životopis.

Vložením CV souhlasíte se zpracováním osobních údajů