Letní offsite 2020 ve Vraném nad Vltavou

03.08.2020
offsite letní long
Marketa Krása
Marketa Krása Marketing mBlue

Letošní rok je bezpochyby odlišný. S pandemií, která vpadla do dobře našlápnuté ekonomiky jako kus ledu do horké polévky, chvíli potrvá než zase dostaneme do bodu varu.  Dostatečná likvidita je základ úspěchu a tak se každoroční letní offsite mBlue flexibilně přesunul z nablýskaných wellness hotelů do úspornější varianty krásného kempového resortu Klub Lávka na břehu řeky Vltavy.

Na čerstvém vzduchu v zázemí prázdninového bungalovu jsme dopoledne vyslechli prezentaci vedení firmy a marketingu, shrnující výsledky za první pololetí a nastínění plánu na druhou půlku roku.  Odpoledne bylo věnováno celofiremní hře, kde šlo o bystrost, manuální šikovnost a hlavně efektivní komunikaci mezi soutěžícími v jednotlivých týmech.  Co by to bylo za offsite, kdyby chybělo dobré jídlo a pití. Milan Vondráček a jeho tým sklidili ovace za profesionální přípravu steaků.

Děkujeme celému přípravnému týmu za příjemný den.

 

Mohlo by vás zajímat

Blog osobni stesti square

Osobní štěstí = priorita firmy

mBlue jako personálně-poradenská společnost si dobře uvědomuje, že očekávání a požadavky na pracovního prostředí se hodně změnily od očekávání, jaká měla generace našich rodičů. Jak padly geografické bariéry a životy…

06.03.2019
Celý článek
schuzky nove online

Informace k provozu mBlue

S ohledem na aktuálně vyhlášený nouzový stav a omezení pohybu osob uzpůsobujeme od 16. 3. 2020 do odvolání systém fungování naší společnosti. Pro bezpečí a zdraví našich klientů, kandidátů a…

16.03.2020
Celý článek

Pro firmy

Potřebujete lidi k Vám do firmy? Chcete optimalizovat Vaše HR procesy? Kontaktujte nás, ozveme se vám co nejdříve zpět.

Odesláním formuláře souhlasím se zpracováním osobních údajů

Pro uchazeče

Hledáte lepší pracovní uplatnění? Chcete, abychom vám dali vědět, až se pro vás vhodná pozice otevře? Nahrajte nám, prosím, váš životopis.

Vložením CV souhlasíte se zpracováním osobních údajů