mBlue v Klokánku

14.11.2021
klokanekLong
Marketa Krása
Marketa Krása Marketing mBlue

Pomáhání je naší náplní práce. Pomáháme firmám najít vhodné lidi na jejich volné židle a kandidátům pomáháme najít pracovní uplatnění, které je bude naplňovat a bavit. Tentokrát jsme ale na to šli jinak a rozhodli jsme se pomoci nezištně mimo náš obor. Dobrovolníci mBlue ze své vlastní vůle, ve svém volném čase a bez nároku na finanční odměnu dva dny pracovali v Klokánku při Fondu ohrožených dětí v jejich objektu na Praze 11, které na přechodnou dobu poskytuje zázemí pro týrané, zanedbávané nebo opuštěné děti. Katka Ostrýžová, která pod hlavičkou mBlue Happiness týmu akci zorganizovala, k tomu říká: “Organizaci Klokánek jsme si vybrali pro specifičnost zařízení. Nejedná se o klasický dětský domov, ale spíše o přechodný domov pro děti na několik měsíců. Pro děti je toto období změn velmi náročné, proto jsme jim chtěli pobyt v zařízení zpříjemnit.”

Od pana správce jsme vyfasovali kbelíky, malířské potřeby, košťata a hrábě a tým 20 lidí dva dny bílil, uklízel nebo pracoval na zahradě. Pro Klokánek to byla velká podpora. Jelikož trpí stálým nedostatkem financí, pomohli jsme jim ušetřit běžné provozní náklady na opravy a údržbu.

My sami jsme si odnesli dobrý pocit, že jsme vypomohli a zároveň to byla i forma odreagování se od denní rutiny a příležitost, jak poznat své kolegy zase z jiného úhlu.

Děkujeme celému internímu týmu Happiness za organizaci a velké poděkování vedení mBlue za velkorysost, kdy za dobrovolnický den poskytne každému z nás den dovolené navíc.

Mohlo by vás zajímat

Evolve square

Evolve Summit 2019 z pohledu zelenáče

Letos je v přípravě jiná, pouze jednodenní koncepce Evolve! Summitu. Pojďme se ohlédnout zpátky, co na loňský ročník přinesl do náboru, očima Martiny Knopové, jednoho z našich juniorních recruiterů: Dvoudenní…

20.12.2019
Celý článek

Pro firmy

Potřebujete lidi k Vám do firmy? Chcete optimalizovat Vaše HR procesy? Kontaktujte nás, ozveme se vám co nejdříve zpět.

Odesláním formuláře souhlasím se zpracováním osobních údajů

Pro uchazeče

Hledáte lepší pracovní uplatnění? Chcete, abychom vám dali vědět, až se pro vás vhodná pozice otevře? Nahrajte nám, prosím, váš životopis.

Vložením CV souhlasíte se zpracováním osobních údajů