Letní offsite mBlue 2021

03.08.2021
offsite2
Michaela Břehovská
Michaela Břehovská Marketing Manager

Po roce jsme se všichni rádi sešli na již 16. firemním offsitu. Letos jsme opět oživili tradici 2denních výjezdů a zamířili jsme do Resortu Svět nedaleko od Prahy. Na programu byla nejen dopolední pracovní část se zhodnocením výsledků a plnění cílů v 1. pololetí a plány na pololetí následující, ale hlavně jsme si přijeli užít a odreagovat se do jiného než pracovního prostředí. A protože máme jako firma zdravé základy, a i přes pandemii jsme nabírali nové kolegy a rozvíjeli se, vzájemně jsme se i seznamovali. 

Odpoledne probíhalo ve sportovním duchu. Čekalo nás 7 světových soutěží napříč všemi světadíly a podvečerní minigolf. Závěr dne probíhal ve společenském duchu za přispění živé hudby, jídla a pití. 

A protože jsme se chtěli také dozvědět něco zajímavého z historie, vydali jsme se druhý den na komentovanou prohlídku do zámku Nelahozeves. Tu jsme zakončili společným obědem u řeky a poté jsme se rozjeli do svých domovů. Celé dva dny byly velmi příjemné a všichni jsme si je náležitě užili. Děkujeme celému přípravnému týmu. 

Mohlo by vás zajímat

offsite square

Zimní offsite na Monínci

mBlue se ve čtvrtek a pátek 19. – 20. ledna 2023 vydala na firemní konferenci do ski areálu Monínec v srdci České Sibiře. Po pracovní části, kdy management zhodnotil výsledky…

21.01.2023
Celý článek
zimní offisite 2018

Zimní offsite 2019 u Kladna

Jako již tradičně každý rok celá firma mBlue v lednu vyrazila mimo kancelář na dvoudenní offsite meeting Břve, aby – nerušena každodenními záležitostmi – mohla vyhodnotit výsledky loňského roku a následně…

25.01.2019
Celý článek

Pro firmy

Potřebujete lidi k Vám do firmy? Chcete optimalizovat Vaše HR procesy? Kontaktujte nás, ozveme se vám co nejdříve zpět.

Odesláním formuláře souhlasím se zpracováním osobních údajů

Pro uchazeče

Hledáte lepší pracovní uplatnění? Chcete, abychom vám dali vědět, až se pro vás vhodná pozice otevře? Nahrajte nám, prosím, váš životopis.

Vložením CV souhlasíte se zpracováním osobních údajů