Slavíme 10 let! Pomáháme překonávat krize.

20.09.2021
Kamil 10 let s logem long
Kamil Mahovský
Kamil Mahovský Generální manažer mBlue Czech

Loňský i letošní rok jsou v lecčems výjimečné. Většina z nás měla ztížené pracovní podmínky a musela operativně řešit své fungování. Pevně věřím, že to nejhorší už máme všichni za sebou a čeká nás lepší cesta. Pro mBlue bude navíc blížící se konec roku významný – oslavíme 10. výročí existence. 

Pomáháme růst a překonávat krize

Někdo říká, že život je jen náhoda, ale já vím, že můj i bratrův pracovní život směřoval ke společnému cíli. Vybudovat silný tým, se kterým budeme vítězit. Naše zkušenosti z personálních, manažerských i řídících pozic jsme v roce 2011 přetavili do společné vize. Založili jsme mBlue a od té doby s naším týmem snů pomáháme ostatním firmám růst, překonávat krize a měnit je v úspěšné společnosti se spokojenými zaměstnanci. Uchazečům o zaměstnání hledáme pracovní prostředí a týmy, ve kterých nejlépe uplatní svůj potenciál a budou se cítit příjemně. Propojujeme potřeby firem s potřebami  zaměstnanců. 

V průběhu desetiletí se nám společně povedla řada věcí, které nás posunuly vždy o krok dál. Ať už to je nárůst počtu zaměstnanců na více než 40, vytvoření mProfilu, který pomáhá kandidátům v  nalezení nejvhodnější práce, zavedení konzultativního způsobu prodeje, přesun do atraktivních kanceláří, změna corporate identity a řada dalších. Důsledkem nejen těchto akcí je, že nám obrat vzrostl na téměř 25násobek prvního roku.  

Pomáháme i tam, kde tolik štěstí nemají

Jsem rád, že se nám daří a můžeme na oplátku dopřát více radosti i ostatním. Navázali jsme spolupráci s Výborem dobré vůle – Nadací Olgy Havlové a již několikátý rok po sobě přispíváme společně s  vámi na dobrou věc. V souvislosti s 10. výročím jsme se rozhodli, že darujeme letos od 10. měsíce z každého 10. placementu* 10 000 korun Výboru dobré vůle – Nadaci Olgy Havlové na podporu vzdělávání znevýhodněných mladých lidí.

Děkujeme, že jsme již 10 let spolu

Víme, že bychom nikdy nebyli tam, kde jsme, nebýt vás, našich klientů a příznivců. Upřímně děkujeme za věrnost i spolupráci a těšíme se na další úspěšnou společnou práci v budoucnu.

Poděkování patří i všem našim zaměstnancům. V týmu máme kolegy, kteří s námi byli u zrodu firmy a stále jsou mBlue věrní. Stala se z nás rodina, které si nesmírně vážím.

Děkujeme, že jsme již 10 let spolu. 

Kamil Mahovský

Generální manažer mBlue Czech s.r.o. 

 

*placement = úspěšně obsazená pracovní pozice potvrzená zaměstnavatelem v období od 1. 10. do 31. 12. 2021 

Mohlo by vás zajímat

Blog košile na míru

Košile na míru, služby na míru

V mBlue si zakládáme na tom, že ke každému požadavku klientů přistupujeme individuálně. Žádná universální šablona, ale naše navrhované řešení je vždy přizpůsobeno na míru potřebám a situaci klienta. Díky…

30.01.2019
Celý článek
zimní offisite 2018

Zimní offsite 2019 u Kladna

Jako již tradičně každý rok celá firma mBlue v lednu vyrazila mimo kancelář na dvoudenní offsite meeting Břve, aby – nerušena každodenními záležitostmi – mohla vyhodnotit výsledky loňského roku a následně…

25.01.2019
Celý článek

Pro firmy

Potřebujete lidi k Vám do firmy? Chcete optimalizovat Vaše HR procesy? Kontaktujte nás, ozveme se vám co nejdříve zpět.

Odesláním formuláře souhlasím se zpracováním osobních údajů

Pro uchazeče

Hledáte lepší pracovní uplatnění? Chcete, abychom vám dali vědět, až se pro vás vhodná pozice otevře? Nahrajte nám, prosím, váš životopis.

Vložením CV souhlasíte se zpracováním osobních údajů