mBlue letní offsite na sečské přehradě

23.07.2018
Offsite leto 2018 long
Hana Čerychová Marketing mBlue

mBlue team opět vyrazil mimo kancelář na dvoudenní offsite meeting, aby – nerušen každodenními záležitostmi – mohl zhodnotit obchodní a provozní výsledky prvního půlroku a následně v teamech pracovat na strategickém nastavení projektů na 2. pololetí.

A aby to nebylo vše jen o práci, byl jako zázemí záměrně vybrán kongresový hotel Jezerka na břehu přehrady Seč s bohatými volnočasovými možnostmi. Oproti loňskému roku se mBlue team rozrostl na 42 lidí, kteří mohli večer nabrat síly v nově vybudovaném wellness centru nebo se uvolnit pod rukama některého ze čtyř masérů. Na druhý den jsme si zahráli a zasmáli se během beach volejbalového turnaje. Díky krásnému počasí jsme se kochali letní přírodou z vyvýšených pozic na Segwayích, z kol nebo pěkně po svých kolem zříceniny hradu Oheb.

Děkujeme organizačnímu teamu a těšíme se na další teambuilding v lednu.

Mohlo by vás zajímat

zimní offisite 2018

Zimní offsite 2019 u Kladna

Jako již tradičně každý rok celá firma mBlue v lednu vyrazila mimo kancelář na dvoudenní offsite meeting Břve, aby – nerušena každodenními záležitostmi – mohla vyhodnotit výsledky loňského roku a následně…

25.01.2019
Celý článek

Pro firmy

Potřebujete lidi k Vám do firmy? Chcete optimalizovat Vaše HR procesy? Kontaktujte nás, ozveme se vám co nejdříve zpět.

Odesláním formuláře souhlasím se zpracováním osobních údajů

Pro uchazeče

Hledáte lepší pracovní uplatnění? Chcete, abychom vám dali vědět, až se pro vás vhodná pozice otevře? Nahrajte nám, prosím, váš životopis.

Vložením CV souhlasíte se zpracováním osobních údajů