Vánoční večírek 2021

20.12.2021
chefparade long2
Markéta Krása
Markéta Krása Marketing

Ve středu 15. prosince 2021 jsme oslavili nelehký a přesto velmi úspěšný rok s kolegy v mBlue. V rámci bezpečnosti před svátky jsme si nejdříve všichni doběhli na PCR, abychom se po strašně dlouhé době mohli potkat bez roušek a naplno si užít školu vaření v Chefparade v pražských Holešovicích. Hned po příchodu se nás ujal tým kuchařů, který jednotlivým skupinkám radil v přípravě jejich menu, ať už šlo o zapečený lilek s mozzarelou,  losos v bylinkové krustě, letní závitky s arašídovým dipem, francouzský quiche, americký burger a creme brulee. V průběhu večera pro nás studio připravilo pár zábavných soutěží spojených se šikovností v kuchyni.

I letos nás čekal Ježíšek, kdy každý z nás dostává dárek od tajného kolegy, který si nás vylosoval, a k tomu jsme navrch od mBlue obdrželi dárkové poukazy na nákupy v oblíbených eshopech. V závěru večera následovala volná zábava, kdy na řadu přišlo karaoke vybavení včetně různých kostýmních doplňků.

Realizačnímu týmu děkujeme za super přípravu a těšíme se na další společné zážitky v příštím roce.

Mohlo by vás zajímat

zimní offisite 2018

Zimní offsite 2019 u Kladna

Jako již tradičně každý rok celá firma mBlue v lednu vyrazila mimo kancelář na dvoudenní offsite meeting Břve, aby – nerušena každodenními záležitostmi – mohla vyhodnotit výsledky loňského roku a následně…

25.01.2019
Celý článek

Pro firmy

Potřebujete lidi k Vám do firmy? Chcete optimalizovat Vaše HR procesy? Kontaktujte nás, ozveme se vám co nejdříve zpět.

Odesláním formuláře souhlasím se zpracováním osobních údajů

Pro uchazeče

Hledáte lepší pracovní uplatnění? Chcete, abychom vám dali vědět, až se pro vás vhodná pozice otevře? Nahrajte nám, prosím, váš životopis.

Vložením CV souhlasíte se zpracováním osobních údajů