mBlue vánoční večírek v klubu Mecca

27.11.2018
Blog Mecca long

Pro perfetní vánoční večírek jsou potřeba dva prvky. Termín a místo. Troufám si trdit, že mBlue s termínem 22.11.2018 vystihlo přesně ten moment, kdy se u naprosté většiny hostů jedná o první večírek vánoční sezóny, což vyústilo v historický rekond v počtu přijatých pozvání na večírek mBlue.

Do stylového prostoru klubu Mecca dorazilo více než 150 hostů z řad firem, kterým pomáháme najít nové talenty. Toto místo nebylo vybráno náhodou. Klub má 3 patra, výbornou zvukovou a světelnou techniku, několik snadno dostupných barů a svým interiérem umožňuje bavit hosty hned několika způsoby najednou.

mBlue je na trhu 7. rokem, tudíž se sedmička za jménem James Bonda stala ústředním motivem celého večera. Hosté v elegantních večerních róbách zářili hned na několika stanovištích kasina, inspirovali se novými trendy v business oblékání během módní přehlídky salónu Portamento nebo se kochali krásnými těly mužů a žen během několika jihoamerických tanečních vystoupení. Bohatý teplý i studený bufet nabízel opravdové delikatesy. V závěru večera na hosty čekala ohnivá barmanská show, z čehož vznikly 4 odlišné koktejly, které se následně vydražily za více než 8 tisíc korun. Stejnou částku přidává k dražbě i mBlue a finanční prostředky putují na konto Nadace Jakuba Voráčka, hokejisty NHL, který již třetím rokem pomáhá lidem s roztroušenou sklerózou.

Děkujeme všem hostům, kteří přišli s námi oslavit vydařený rok 2018. Věříme, že se dobře bavili. Přejeme všem příjemné prožití nadcházejících vánočních svátků a těšíme se na další spolupráci v příštím roce!

Mohlo by vás zajímat

schuzky nove online

Informace k provozu mBlue

S ohledem na aktuálně vyhlášený nouzový stav a omezení pohybu osob uzpůsobujeme od 16. 3. 2020 do odvolání systém fungování naší společnosti. Pro bezpečí a zdraví našich klientů, kandidátů a…

16.03.2020
Celý článek
Blog Nove logo suqare

Měníme logo mBlue

Personálně-poradenská společnost mBlue se po 8 letech od svého vzniku rozhodla ke změně svého loga. Původní logo prošlo lehkou grafickou úpravou textové části a doplňuje jej nový symbol (piktogram) značky….

09.07.2019
Celý článek

Pro firmy

Potřebujete lidi k Vám do firmy? Chcete optimalizovat Vaše HR procesy? Kontaktujte nás, ozveme se vám co nejdříve zpět.

Odesláním formuláře souhlasím se zpracováním osobních údajů

Pro uchazeče

Hledáte lepší pracovní uplatnění? Chcete, abychom vám dali vědět, až se pro vás vhodná pozice otevře? Nahrajte nám, prosím, váš životopis.

Vložením CV souhlasíte se zpracováním osobních údajů