Vánoční večírek 2022

20.12.2022
xmas party long A

Ve čtvrtek 15. prosince 2022 jsme oslavili letošní nelehký rok s kolegy v mBlue. Večírek jsme pojali nenuceně a rodinně v prostorách našich kanceláří v Nových Butovicích. Party začínala lákavě míchaným drinkem od sympatického barmana Tomáše Vančury, finalisty Muže roku 2019. O večeři se postaral šéfkuchař Color Sushi Lukáš Neckář. Expert na asijskou kuchyni nás proškolil, jak si různé druhy sushi vlastnoručně připravit.

Secret Santa, kdy každý z nás dostává dárek od tajného kolegy, bývá vždy zábavou, na kterou se všichni těší. Dárek nás čekal i od mBlue. Aby se nás zdraví drželo, každý z nás si domů odnesl set výživových doplňků. Oficiální část programu zakončila velkolepá barmanská show.

Realizačnímu týmu děkujeme za super přípravu a těšíme se na další společné zážitky v příštím roce.

Mohlo by vás zajímat

offsite square

Zimní offsite 2022

Jak už je v mBlue tradicí, každoročně počátkem roku odjíždí celá firma na dva dny na výjezdní zasedání mimo Prahu. V hotelu Modrá stodola nám management mBlue představil loňské obchodní…

24.01.2022
Celý článek
umela inteligence square

Umělá inteligence v HR

Umělá inteligence (AI) se v posledních letech stala nedílnou součástí mnoha oblastí, a to včetně lidských zdrojů (HR). Přestože se zdá, že AI je novinkou, ve skutečnosti je s námi…

24.05.2023
Celý článek

Pro firmy

Potřebujete lidi k Vám do firmy? Chcete optimalizovat Vaše HR procesy? Kontaktujte nás, ozveme se vám co nejdříve zpět.

Odesláním formuláře souhlasím se zpracováním osobních údajů

Pro uchazeče

Hledáte lepší pracovní uplatnění? Chcete, abychom vám dali vědět, až se pro vás vhodná pozice otevře? Nahrajte nám, prosím, váš životopis.

Vložením CV souhlasíte se zpracováním osobních údajů