Zimní offsite na Monínci

21.01.2023
offsite 2248 white
Markéta Krása
Markéta Krása Marketing Manager

mBlue se ve čtvrtek a pátek 19. – 20. ledna 2023 vydala na firemní konferenci do ski areálu Monínec v srdci České Sibiře. Po pracovní části, kdy management zhodnotil výsledky roku 2022 a představil letošní strategie, přišla na řadu zábava a relax. Úniková hra Escape the Blizzard zahřála jednotlivé týmy při hledání soutěžních úkolů v kopcích kolem hotelu. Následně si všichni mohli odpočinout v hotelovém wellness nebo si vyzkoušet večerní lyžování.

mBlue během večera vyhlásila top tři HR partnery s nejlepšími obchodními výsledky. První místo obsadila dvojice Lucky Maškové a Báry Hansalové. Kromě toho mBlue rovněž udělovala speciální ocenění mKudos, které putovalo pětici nominovaných zaměstnanců za jejich mimořádný přínos nad rámec běžných pracovních úkolů. Dále se z podnětů v boxu nápadů vytříbily nové projekty a projektové týmy. Celá akce se zakončila výletem na zříceninu Borotín, kde byl pro všechny připraven skrytý poklad.

Moc děkujeme všem, kteří se na přípravách podíleli a těšíme se na další offsite v červenci.

Mohlo by vás zajímat

zimní offisite 2018

Zimní offsite 2019 u Kladna

Jako již tradičně každý rok celá firma mBlue v lednu vyrazila mimo kancelář na dvoudenní offsite meeting Břve, aby – nerušena každodenními záležitostmi – mohla vyhodnotit výsledky loňského roku a následně…

25.01.2019
Celý článek

Pro firmy

Potřebujete lidi k Vám do firmy? Chcete optimalizovat Vaše HR procesy? Kontaktujte nás, ozveme se vám co nejdříve zpět.

Odesláním formuláře souhlasím se zpracováním osobních údajů

Pro uchazeče

Hledáte lepší pracovní uplatnění? Chcete, abychom vám dali vědět, až se pro vás vhodná pozice otevře? Nahrajte nám, prosím, váš životopis.

Vložením CV souhlasíte se zpracováním osobních údajů