mBlue na offsitu v Loučni

26.07.2022
Offsite long
Markéta Krása
Markéta Krása Marketing mBlue

Jako každý rok jsme i letos 21. a 22. července jako celá firma vyrazili na “výjezdní zasedání” mimo Prahu. Tentokrát nás uvítal zámek Loučeň s přilehlým areálem hotelu Maxmilián Lifestyle Resort. Po dopolední pracovní části konference, kde se hodnotily výsledky prvního pololetí letošního roku a kde nám byly představeny plány a výhled na pololetí druhé, jsme si mohli odpočinout, pobavit se a lépe se poznat s novými kolegy. Někdo využil nádherného letního počasí ke koupání v místním biotopu, jiný pozoroval cvrkot se sklenkou prosecca, každopádně při západu slunce nás čekala soukromá prohlídka zámku. Vtipný průvodce ji pojal velmi netradičně a v zámecké knihovně ji završil degustací rumů a čokolády.

Druhý den jsme v pěti týmech soutěžili a luštili detektivní záhadu otravy zámecké paní. Po parku jsme hledali stanoviště, plnili úkoly, sbírali indicie, abychom pak spojili zbývající mentální síly pro rozluštění závěrečné šifry. 

Za krásné dva dny moc děkujeme celému realizačnímu týmu mBlue a těšíme se na plánovaný celofiremní výjezd v lednu.

 

Mohlo by vás zajímat

Blog letní offsite

mBlue v Malevilu

Minulý týden 18.-19. července 2019 celý team mBlue odjel na tradiční letní offsite meeting, aby v krásné krajině Podještědí mohl vyhodnotit výsledky za první polovinu roku 2019 a získal šanci se…

23.07.2019
Celý článek
NPS Square

Máme loajální a spokojené klienty

Naším posláním je lidi propojovat. V oceánu lidských schopností, zkušeností, talentů a osudů hledáme osobnosti, které budou největším přínosem pro naše firemní zákazníky.   A uchazečům o zaměstnání hledáme pracovní prostředí a týmy, ve kterých nejlépe uplatní svůj potenciál a budou se…

16.03.2021
Celý článek

Pro firmy

Potřebujete lidi k Vám do firmy? Chcete optimalizovat Vaše HR procesy? Kontaktujte nás, ozveme se vám co nejdříve zpět.

Odesláním formuláře souhlasím se zpracováním osobních údajů

Pro uchazeče

Hledáte lepší pracovní uplatnění? Chcete, abychom vám dali vědět, až se pro vás vhodná pozice otevře? Nahrajte nám, prosím, váš životopis.

Vložením CV souhlasíte se zpracováním osobních údajů